De bästa spelen 2018

League of Legends är ett av världens populäraste spel och går under spelgenren MOBA. League of Legends spelas endast online mot andra spelare. Spelet är uppbyggt av två lag med fem spelare vardera som har en varsin bas på banan. Innan spelet startar är det upp till varje spelare att välja varsin hjälte. Varje hjälte har olika egenskaper och magier och det är upp till varje lag att skapa en bra uppsättning av hjältar med olika styrkor. Din hjälte blir starkare av att döda monster och soldater. Huvuduppgiften i spelet går ut på att du ska försöka förstöra motståndarens bas.

Fortnite Battle Royale

Fortnite är ett spel som tagit spelvärlden med storm och som tillhör genren battle royale games. Spelet går att spela i olika modes men där det vanligaste är free for all battle royal, där alla spelar mot alla. Spelet startar med att du kastas ut från ett flygplan med en fallskärm. Spelet går ut på att stå som ensam vinnare genom att vara den enda överlevande. Du kan samla material och hitta vapen som du kan använda för att döda andra spelare. Med materialet som du samlar på dig kan du bygga olika ställningar och skydd för att få fördelar mot dina motståndare.

World of Warcraft

World of Warcraft är ett av världens populäraste spel och det lanseras ständigt nya expansioner till spelet. Spelet är i form av sandbox med en öppen värld som är tillgänglig för spelare dygnet runt. Varje gång du loggar in spelar du med samma karaktär som du skapat. Varje gång du dödar ett monster i spelet blir din karaktär starkare och du kan tillslut med hjälp av andra döda de olika bossarna i spelet. Monster och bossar tappar föremål och vapen som du kan utrusta din karaktär med. Det går även att mäta din styrka mot andra spelare i form av player vs player-arenor.

Tags: