Mysiga filmkvällar

Att kolla på filmer kan få oss att känna på många olika sätt. Beroende på vad det är för typ av film man tittar på kan man känna sorg, glädje, lycka och mycket annat. En bra film är något man sent kommer att glömma oavsett hur den får oss att känna. Och det kan vara just känslan som får oss att fortsätta minnas den. Det kan lämna ett väldigt starkt intryck och därmed glömmer man inte bort filmen. Filmer kan vara som dofter, de kan lämna varma känslor efter sig.

Filmkvällar

Att titta på film är bland de bästa underhållningarna som finns. Vare sig vi ser en film hemma eller på bio så är det en trevlig aktivitet.

Speciellt när vi kollar på en film med våra nära och kära. Filmkvällar är ett riktigt bra sätt att samla ihop sin familj eller sina vänner på.

Man kan välja att göra sina filmkvällar lite mer speciella med goda snacks och god dryck.

Något som kan göra filmkvällen ännu trevligare kan vara att bjuda på en riktigt god tårta eller cupcakes.

https://www.dintarta.se/enhorningstarta kan man välja bland många olika tårtor och cupcakes för att göra filmkvällen extra lyckad. Dessutom levereras en färdig tårta utan att man själv behöver lyfta ett finger.

Man behöver endast avnjuta den goda tårtan med trevligt sällskap och en bra film!

Att planera en filmkväll är nu enklare än det någonsin varit då allt blivit digitaliserat. Man kan enkelt och bekvämt hyra en bra film direkt via sin tv, dator eller iPad. Och man kan få sina snacks, bakelser och andra godsaker levererade till dörren om man så vill det.

Det enda som fortfarande kan vara svårt är att välja film. Och ska man se en film med familjen kan det vara svårt att komma överens om en och samma film.

Fem bra filmer från 2019 som är värda att se

När det är svårt att välja film att se kan det underlätta genom att kolla igenom listor med olika filmer. Detta kan underlätta valet mycket bättre då man ser de olika valen på ett och samma ställe och kan läsa om dem.

1. The Joker – En skrämmande och väldigt sorglig film där Joaquin Phoenix spelar Joker. Man får följa med på Jokerns liv och historia som bjuder på både lite skratt och ganska många tårar.

2. Parasit – En sydkoreansk thriller och svart komedi. Ett familjedrama med ett bra underhållningsvärde och oväntade vändningar.

3. Once upon a time in… Hollywood – En ny Quentin Tarantino-film med Hollywood-favoriterna, Brad Pitt och Leonardo DiCaprio. Långfilmen utspelar sig i 1960-talets Hollywood och är en underhållande komedi.

4. The Irishman – En väldigt lång och ljuvlig gangsterkrönika med Robert De Niro. i filmen får man följa med under årtionden av lönnmördaren Frank Sheerans liv och hur han blir inblandad i korrupta affärer.

5. Shazam! – Ett riktigt fartfyllt äventyr som bjuder på både spänning och mycket skratt. En rolig film för hela familjen att se. Denna superhjälte skiljer sig lite från de andra.